Категорија: Uncategorized

new website

Конференция за разпространение на можните

Среќни сме што успеавме да предадеме над 30 прирачници во Центарот за суштини! Настанот на ФБ е тука: https://www.facebook.com/events/688247784922366/ Фатете го вашиот ентузијазам и инспирација и подгответе се за возбудливо искуство на проектот „Newave in Learning – финансиран од Еразмус +“, иновативна програма за брзо и ефикасно учење. Настанот е во организација на Центарот за …